July 29, 2011

SEXY di ari Jumaat...

Fuyooo!! Sexy ker???

Weh... yang pastinya tu bukan aku yer.. no..no..no.. xsesuai Oke!
tu iyelah gambar sekadar hiasan dr En. Google yang femes tu dlm search mengesearch.. hahah

Well,.. aku bukan nak citer pasal kes SEXY tu.. sebenornya xde mendelah yg sexy sangat pon.. Selaloonya menjadi kebiasaan setiap ari jumaat aku akan pakai baju kurungla.. Al-Maklum ler, sopan kan.. tapi arini boleh jadik lain cerita plak..dak2 opis siap cakap aku ne salah ari ker? sebab usually setiap ari Sabtu atau bila gi site je aku pakai ranggi sket which is aku akan pakai jeans + t-shirt company je.. dan kebiasaannya ari jumaat aku xkan ke site...

Nak dibuek kan ceritanya,..
Semalam dalam sebok2 boss aku cakap arini nak kne wat inspection umah yg xsiap lagi 6 level tu,..So, aku pakailah jeans + t-shirt katak ijau ne (t-shirt lama company)... pagi td dalam2 kelam kabut menyiapkan dokumen yg URGENT nak submit kat SAJ boss aku ley lupe plak arini ade meeting.. Adoyai, katanya suh aku g sendiri ...adeii..ne yang den lomah ne.. nak pergi site yang under construction without having any 'bodyguard' lelaki ne yg leceh sket..buakn pe, Al-maklumler kat sane tu manyak mata2 yang diluar batasan yang xberdaftar dengan kerajaan malaysia..(foreigner) wakakaka.. cuak dowk nak pegi sorang2.. then kebetulan dokumen ne manyak lagi xdisiapkan.. ape lagi,.....

dengan muke belas kasihan aku bgtau boss,..
"Ferus, kita gi ari Selasa jela,.. aku boleh siapkan dokumen2 yg Marketing baru bagi ne.. "

pastu boss aku cakap,..
"Nak gi ari Selasa? oklah ari Selasa kita abeskan level mane yang sempat.."

Aku pon dalam hati,..
"Woohooo!!! xyah gi site...sukenye sayer....!!"

hahahaha..bukannye ape, Arinikan ari Jumaat.. kalo aku gi site nanti diorang gi solat Jumaat xkan diorang nak tinggalkan aku terkontang kanting kat site tu sorang2 dalam cabin site tu.. dah giler ke hape??.. huhuhu.. lagi satu,..berita baik..berita baik,.. sebab dapatlah aku update blog arini sambil wat keje.. dapat juge meneruskan perjuangan dalam contest Abg Ben tu...hahahahah

2 comments:

saiazuan said...

tu la pakai ranggi2 lg.. hehe

Lavender Lassie Roses said...

hahahaahaha... Pakai ranggi je bukan sexy tau! Normalkan pakai jeans ngan t-shirt je.. Xkan mau pakai bju krung plak g site...jahanam baju woo ngan simen2 sume...huhuhu