July 31, 2011

"Rancanganku dihujung minggu..menjelang ramadan.."



Erm..ini first time aku nak join Cik Lulu nye Segmen..sebabnye segmen ne dibuat ujung minggu... Bak kata Cik Lulu kita,..'kata orang buat segmen ujung minggu ne xde orang yang nak join'...heheheeh~ ade sebenarnya especially aku, sebab time hari2 biasa aku sibok ngan keje cuma kekadang berkempatan jerk baru sempat join Semen2 yang ade... Nak tau ape segmen yg Cik Lulu nak buat?? Silalah klik banner kat atas tu yerk ~


"Rancanganku dihujung minggu menjelang Ramadhan.."

Ehem..ehem..., ape ek? pepagi ne aku dah hampa sket..tp sket jelah sebab xdapat makan nasi lemak buatan mak..hehehe~ sebab king of the family sebok nak makan LONTONG.. So, oleh kerana persiapan dah dibeli oleh King of the Family malam td, maka dengan secara rasminya cadangan aku xditerima..huhuhu~ Apepun perotku sudah kenyang dengan LONTONG buatan mak juge.. Sedap woo~

So, ape plak plan pasne aku nak buat?? esok dah pose kan.. aku ingat nak ngadap komputer je join mane2 segmen yg ada dan blog walking serta update apa yang perlu update..tp rasa cam hampeh jerk sbb Mr. King mesti sebok nak gune komputer ne..hurm..nampaknye jap gi kne lah mintak belas kasihan adekku nana nak pakai notebook dia.. Al maklum jelahkan laptop aku dah NAZAK,..bukan nazak rasanya tp dah mampuih dah.. Innalillah.. :( (Sob..sob..) Xpela, agak2 xde chances aku pakai jelah enphone aku..tp rasa cam xpuas plak..huhuhu ~

Sebelum tu ape aku nak buat ek? Ne lah first Segmen yang aku join pepagi Ahad sebelum Ramadhan sok.. aku sebenarnya ade keje opis sket yang aku bawak balik umah nak kne siapkan sebab Selasa nak submit kat SAJ..huhuh~ pekerja gigih siot! siap bawak balik keje opis time nak cuti..adoyai~ udah tanggungjawab kan..


Owh yer,..rasanya nak buat kueh raya jugela..aku ade buat kue raya sket2 untuk tempahan bula pose ne... xmanyakla ada dalam 2,3 jenis jerk... tapi tengok jelah nanti mampu ke x..heheheh~ yang pastinya 1 kue aku dah proceed kat opis dan Alhamdulillah order pun agak memberansangkan... Rasanya bulan pose neada manyak masa yang terluang..jadi dengan harapan dapatlah aku join Segmen2 dan update entri aku dengan kerap bg mengisi masa lapang yang ada...Insyaallah... :)

Errmm..tapi ade 1 mende yang xbape nak syiokk!! sebab sok first day pose aku masih 'bercuti' plak... waaaarrghghh!!! sedeynye!!!!


~Sekian~

1 comment:

c genk bah ne said...

alololo siannye...masih "bercuti" takpe2...hehehe


Singgah sini tau
Datang dari segmen lulu.
Jom terjah rakan yang lain
SENARAI PESERTA SEGMEN LULU CALDINA