July 06, 2011

Cabaran 30 Hari: Day 20 (6 Julai 2011)

"Hari ke 20...Apa yang terjadi??"

Ape yang jadik hari ke-20 ne??? erm,... kalo ikutkan kejadian manyak jer mende yang berlaku arini... tapi aku related dengan blog ne, aku macam xpuas hati plak sebab selalu terlepas tarikh sepatutnya bila update entri untuk Cabaran 30 hari ne,.. selalu over date.. nak buek camne kan..kekadang tu sebok nak update entri last2 aku dok sebok join GA.. huhuhu..last2 entri aku penuh ngan GA..ngeheheh...tapi yang bestnye... aku pasan yang ramai gak visit blog aku.. tp xpela, aku xharap sangat diorang singgah blog aku yang manyak kekurangan ne.. bukannye ape, aku update status ikut masa yang tertentu jerk..nak aku update, xnak aku xupdate..bukan xnak sebenarnya,..tapi atas kesuntukan masa aku yang banyak abes dengan aktiviti2 kat luar...

Dulu aku pikir nak buat blog ne cam diari akulah,.. citer pasal kisah aku ..tp at last macam semuanya jadi sharing.. aku suka orang share kisah masing2.. ape yang baik, kita ikut..ape yang xbaik, kita jadikan pengajaran kan... Followers aku pun dah ramai... tapi bak kata anismelon,... kekadang tu yang follow kita atas sebab GA je..baca entri kita xpun,.. erm.. betul gak ek bila pikir2 tu.. tp xpe.. mereka punya hak masing2 untuk menilai, mengikut, membaca, meng'share' dan macam2 lagila.. apepun,.. aku akan cuba buat yang terbaek untuk share pape yang patut kat sini... As priority ialah kisah2 aku yang aku nak tinggalkan jejak..supaya senang aku imbas balik kejadian2 yang dah berlaku tu... hurm...

Kepada mereka2 yang pernah jengah, singgah, follow, ikut, tengok2 blog saya ne,..time kaseh yer sebab sudi datang.. kalau ade salah dan silap..tegur menegurlah antara satu sama lain.. sebab aku ne jenis yang open minded sket bila bab2 gini.. no hal punya.. :)

So, selamat singgah yer... :)

1 comment:

NasZ said...

saya cuba baca semua entry yang saya singgah..huhu..

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA ...