July 28, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !

Cepat,..cepat,..jangan terlambat..lambat... hahahaha~
Kalini ne Abg ben nak buat contest dan siap dengan sponsor prizes lagikk...
sape nak tau Abg Ben wat contest pe meh Klik sini BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !

Memandangkan arini social networking opis aku x di BLOCK! dan sesungguhnya aku berpose dan xkuar lunch..maka dengan secara sukarelanya aku nak join contest Abg Ben kalini..rasanya dah manyak segmen Abg ben yang TERPAKSA aku lepaskan dan xdpt join atas sebab2 tertentu... kalini, memandangkan malam pun aku udah free sebab kelas malam ngan Mr. Yong pon dah abes..huhu.. nak mengaktifkan diri balik dengan blog aku ne.. Cian lassie Rose ne.. heheh~
Apepun semoga Berjaya!! :)

6 comments:

Edy Ramanov said...

terjah dari blog abg ben. dh follow klat sini. edy pun dah join segmen ni.

emmajean said...

Emma pun join jugak

http://emmaeema.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

asri (asrirayrock) said...

singgah sini dari blog BA

maszull said...

slm...mama dtg sni...:)

deqlis said...

dtg terjah dari blog BA

http://ellismelia.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

ame elms ! said...

geledah cari jawapan dan clue untuk soalan soalan seterusnya . hah ! :D

ohh btw , jemput singgah blog ame ya , sudah berwajah baru . :)