July 07, 2011

" BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ? "

Kalini,..join segmen Abg ben lagi... dalam Segmen ne " BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ? " Abg Ben telah menyarankan supaya mereka2 yang telah mengjoin segmen ne, mengkritik secara POSITIF dan RASIONAL...unsur-unsur ANIAYA dan PENINDASAN mahupun yang KURANG SOPAN adalah dilarang sama sekali..ngehehehe ~

So, aku dengan rela memberikan mandat kepada rakan2 blogger yg join segmen Abg Ben untuk mengkritik dengan POSITIF dan BERNAS yer..sekali lagi diingatkan... POSITIF & BERNAS...keyword tu jgn lupe.. Sebelum tu mau bgtau dlu sebelum kne tembak,.. huhuhu... komenlah yang bernas2 yer, aku ne blogger yg baru nak belajar berjalan,... so, harap2 dengan kritikan positif korang tu mampu mempertingkatkan blog aku neh.. yang kurang ditambah, yang xelok diperbaiki, yang lebih dimaintainkan..ngehehe.. So, ucapan dari aku ..
'SELAMAT MENGKRITIK'.. :)

15 comments:

..cik gugu.. said...

ruang kumen nih tukar kpd pop up window plis.... ;)

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

NasZ said...

blog dah ok.. cuma akan lagi best kalau kotak komen ni asing dengan popup window lain dan word vefication ni agak mengganggu urusan mengomen...huhu..

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

emmajean said...

Hi... Emma datang nie !! Blog nie yang simple and nice. Happy blogging :d


http://emmaeema.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

ninie_azriena said...

nice blog..
gmbr ni kalau buat dalam scroll bar pun ok gak :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuu..alya dtg nie!! ekekek..blog dah cun!! cuma buang widget yg tak penting supaya senang nak loading, happy blogging! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

shiema sufian said...

nice blog :) keep it up and happy blogging :)

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

widget followers tu nape bawah sangat ye.. hee..
erm.. widget yang tak penting patut dibuang... nanti blog lambat loading...(^^,)

Word Verification.. nanti cuba check balik setting ye... ubah Word Verification pada 'No'...

happy blogging..=D

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Kaki Wayang said...

Blog yang aku suka:
1. xde mp3 atau apepown jenis lagu dlm blog
2. simple, takde lampu lip lap
3. takde salji salju
4. xde widget yang mengarut
5. pemilihan warna yang xsesuai..
6. Word verification ta mau tau

Blog anda termasuk dalam blog yang aku suka..dan saya dah follow

http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-bro-kasi-kritik-blog.html

Atika Farha ;D said...

tukar font pls :)

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

Alin Hassan said...

haii!

alamak font tu pening kepala skit lah nak baca. pastu buat popup comment k. lagi mesra pembaca. happy blogging :)

jom terjah n follow sini balik

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

missunguviolet said...

jenguk dr blog bro ben and follow sini (;
tak sempat nak join . so dapat jenguk jela :(
kalau free datang la blog saya ye :)

gadis melayu said...

gadis cadangkan awk tukar layout yg lebih lebar.. sbb kesian kt widget2 kt sidebar.. nmpak tersepit..

ape pown happy blogging..^_^

jom kritik blog gadis pulak..
BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

jom join
31-7 Birthday Giveaway

jom join nie jugak..
camner nak join churp churp

Ninie Dora said...

xtau nak kritik ape sbb layout blog ni comel sgt.. ninie suke :)

kalo bole chat box tu letak atas ckit spya senang org nk tgglkn jejak :)

jom2 kritik blog ninie, feel free bole follow blog ninie :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Fad said...

layout comel sgt...hehe

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html