July 07, 2011

"SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA ... "

Pepagi ne aku nak join Nasz punya segmen...
Nak tau lebih lanjut pasal segmen ne meh klik bawah sini;

Segmen ne sebenarnya nak meramaikan tetamu2 yang datang menjengah, menyinggah, meng'follow', dan yang paling utama ialah mengomen entri ne.. hehehe.. dalam masa yang sama traffic pun boleh jam... huhuhu...

So, kepada mereka2 yang akan mengomen mahupun telah mengomen ucapan ikhlas terima kasih yer daripada saya disini.. Semoga komen2 anda menaikkan semangat saya untuk berblogging dengan giat lagi.... waahh! ayat skema syeh..! hahaha..
Ape pun, Good Luck to me n friends, ya!.... ~

14 comments:

NasZ said...

thanx sudi join..huhu..

Lavender Lassie Roses said...

ur welcome! hehehe... :)

sue perbs.. said...

join jugakk

jemput singgah blog sy pulak ye..

komen entry saya

Mrs. Farhan said...

saya dtg komen.heheh

LUNA LANUN said...

Saya dtg terjah dr segmen SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA.

Entri terbaru, pilih je mana yang korang nak baca:
1. Bawak Diri, Daku Merajuk. Kan Best Kalau Dapat Terjun Keluar Dari Pesawat Ni!
1. Kenyataan Rasmi Pengarah Operasi Restoran KFC Malaysia Berkaitan Isu Penyebaran Video Pencemaran Makanan oleh Pekerja KFC
2. 1000 UV Sehari Tanpa Perlu Ping Blog
3. Ko nak berhenti merokok ke berhenti bernyawa?!
4. Cerita Di Sebalik Malam Pertama Saya

by LUNA LANUN

nurul nadia nasir said...

hamboii comelnyer blog dia hihi salam kenal dari nadia :)

Lavender Lassie Roses said...

hehe..mekaseh nadia.. :) btw, blog kamoo cantekk juge.. mekaseh singgah sini yer..

+_Miss.Jannah_+ said...

melompat lompat tinggalkan jejak..hehehe
terima kasih sebab singgah ye :)

jgn lupa tinggalkan link kat blog list Miss J.. ;)

happy blogging dan salam ukhwah! :D

sham said...

santek laa belog nih... eee, suke... hahahaha... dtg singgah sini plak...

Segmen Simple : Jom Komen Entry Saya

Gadis Kecil said...

jengah sini juga :)

happy blogging tau Ngee ~

faLiaa said...

hihi...tomeinya belog...singgah sini,lau rajin singgahla sini-->
http://aliaapunyabelog.blogspot.com/2011/07/jom-pekena-darabiffnak.html

cik mun said...

datang sini..
jom komen entry saya pulak..

yana said...

Yana singgah mengomen disini...sambil follow awk ye

"SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA ..."

NasZ said...

salam..keputusan segmen simple ni dah keluar..jom tengok sape yang menang..huhu..

KEPUTUSAN SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA ..."