August 08, 2011

Sekalung Tahniah buat Abg Ben & Wife ~


Waarghh,... pagi ne dapat berkongsi biter baik daripada Abg ben yang mane wife beliau.. telah sah +ve hamil 5 minggu... Nak tau lebih kanjut klik sini.. Abg Ben dapat junior! dan sini.. Ben Ashaari junior Waahhh!!

Sure ne biter gembira yang buat Abg ben dan isteri dan ini membuatkan Abg ben akan senyum sampai ke telinga kan..kan... So sweet.. Due nye pula mungkin bulan April kan Abg Ben?? huhu.. kalo nak diikutkan aku baru dapat biter gembira serupa macam ne daripada adek aku.. bukan aku yer.. No..no..no.. (xsesuai sebab aku still single mingle yerk..) huhuhu..

Xsilap aku bulan lepaslah, masa lepas gi Karnival upin Ipin kat Persada Convention Center, JB.. malam tu aku ikut adek aku gi wat checkup sbb straight lepas balik karnival kitorang pegi klinik ngan husbandnye.. then kat situlah telah disahkan bahawa adek aku ne udah pregnant 5 minggu..Waarghhh!! hepinya sebab bakal jadi aunty untuk anak buah aku yg ke-2..Wee~

Eventhough bukan anak aku,..aku pun tetap hepi gaklah sebab setakat ne cuma sorang je penyeri kat umah aku tu..sape lagi kalo bukan si tecik Sara aku ne... Sara, sara,..sara nak dapat adek tau.. huhuhu ~ dia jawab 'NANAK!'... hahaha... sure jelesnye si tecik Sara aku tu..xpe2,.. mak long kamoo ne kan ade... tetap akan sayang dan belai2 kamoo yer, sayang Sara.. :)

inilah dia..si tecik Sara aku..yang skang suke sangat nak bobok kat bilik Mak longnyer! :)

Btw, buat Abg ben...tahniah yer... semoga berjaya menempuhi dunia baru menjadi seorang bapa... dan selamat mengharungi dugaan sepanjang tempoh 9bulan tu yer sebab biasanya dari pemerhatian akulahkan, ibu2 mengandung ne memang sensitip bangat! samalah ngan adek aku tu..huhuhu ~ Apepun Congrats!!

1 comment:

NasZ said...

tahniah la abang ben dan wife. dapat gak cahaya mata.

MOHD NASER.com