August 11, 2011

Kene BLOCK lagik!!


Selamat tengahari...

Erm..pepagi td dah cek kat komputer opis, sempat ler bukak sekejap dan blogwalking dekat blog sendiri kot2 de komen latest.. xsampai setengah jam jerk.. social networking dah kne BLOCK! adeii.. baru nak join Segmen Nasz..tapi seb baek Nasz just bagi intro jer, belum announce GA ape nak kne buat..huhu kalo idak, melepas lagi gue~


Alaa.. bulan pose kan.. masa rehat bukannye buleh makan...balik2 tdo..kalo cam aku ne udahlah xboleh tdo tengahari karang bangun jerk pale udah senoneng..jadik nak update blog plak social networking kne BLOCK plak! termasuklah dengan blogger.com.. Adoyai, kalo nak block facebook tu block jelah aku xkesah.. ne blogger.com xyahlah nak block.. sekurang2nye aku bley gak isi masa lapang aku dengan update citer2 yang terbaru... ini tak.. aduhai~


Ini pun aku curik2 update blog kat bilik boss aku ne..Since dia xde sebab dia gi site arini... petang kang baru balik... Naseb baeklah boss aku ne sporting morting! Thumbs up to my boss.. ngihihihi.. nape kat bilik boss?? yelah,..al-maklumla kan..boss duduk dalam bilik,..jadik social networking utk boss2 xde batasan... adoi~ hampagas betol kan..kan.. at least masa rehat tu xyahlah block... huhuh..sadis tol la... huhuhu

3 comments:

SoLy SoLicious said...

hahah...kim salam kt bos eh..

azam said...

iseh...samalah....kat ofis say apun.....hehehehe

byk blog yg kena block...iseh....
yang .com² semuanya

Lavender Lassie Roses said...

Soly: huhuhu...insyaallah..
Azam: tulah..xsyok kan..kan... huhu