August 07, 2011

..Erk, Sampai sahurlah AKU TAK TIDOR!..

Sekarang ne kat screen komputer ne dah menunjukkan lebih pukul 4 pagi...Aku plak xde rasa ngantok plak malam ne.. ne mesti penangan tetdo petang semalam ne.,..riso gak takut sakit pale sok ne..aku ne bukannye boleh xckup tdo,..karang BP aku naek lagi, aku lak kne bebel.. Dah xley nak tdo..ape lagi yang aku buatkan...

Inilah jawabnye... ~


Update blog aku ne + blog walking... tapi dah saket2 bahu dah ne dok depan PC ne dari malam tadi... jap gi dah nak sahur.. ada masa lagi ne.... hurmm...



Ape yang indah...???


Ne ha... ade bagusnye aku buat solat tahajjud dlu jap kan.. sementara bersahur..since bahu aku pun dah saket2 ne.. so, to be continue tomorrow la yer.. Eh! salah plak..to be continue di siang hari..hehehe~ Dah alang2 tu,..sini aku nak share kan doa Solat Tahajjud yer...


~Selamat Bersahur Semua~

4 comments:

NasZ said...

rehat la skit. isk2.. nanti BP naik kang. hehe..

MOHD NASER.com

Lavender Lassie Roses said...

rehatla ne Nasz... Sebab lepas subuh baru tdo.. Jadi skang baru bangun...nak2 ujan plak tu...aduhai ~

Amni said...

dear, makan Virgin Coconut Oil untuk stabilkan BP dear.. betul berkesan... amalkan... =)

Lavender Lassie Roses said...

erm,..tapi ada side effects kan?