June 29, 2011

~ Kehilangan seketika akibat Ke'busy'an yang melanda.. ~

Aloohaaaa!!
Adoyai, sudah bersawang blog aku ne~ peninggalan aku beberapa hari ne atas sebab2 yang xdapat nak dielakkan.. ade 2 big tasks yang aku kne settle kan dengan sepenuh tenaga dan daya bagi mencapai target yang nak di achieve... Maaflah kepada mereka2 yang bertanya ke mana hilangnya Lassie Rose sebab x update blog pun,.. bukan tu je, even though Cabaran 30Hari aku sudah tergendala.. tapi Insyaallah dengan kudrat yang ada akan aku update semuanya selekas yang mungkin ..hehehe Seminggu je dah macam2 mende jadik tp xsempat aku nak update kat blog ne... Will do it after this...
Arini dan disaat inilah aku mampu untuk bernafas dengan ruang udara yang ada di sekeliling aku ne~ adoyai udah macam orang2 berpangkat beso je buat keje.. (walaupun aku ne memang beso! ngeheheh~) bz memanjang~ Al-Maklumlah orang2 penting..hahahah tapi kalau xdihargai xguna jugak kan.. tapi kerana tanggungjawablah aku tinggalkan blog aku ne untuk seketika....

Sebenornya starting last weekend, aku sibuk dengan aktiviti luar yang mana aku ade perjumpaan dengan Alumni Iskandar Malaysia kat Persada, Johor bahru, then aku melangkahkan kaki menjejaki booth2 yang ada atas suggestion En. Hisham untuk future development dengan planning aku..later aku post entri pasal event tu yang dinamakan KEPAK yer.. Tambah plak on that day sebenarnya aku xbape sihat tapi mujurlah aku xdemam dan 'penyakit' aku tu still stabil lagi...

Isnin plak aku sebok dengan preparation Surveillance Audit utk ISO9001:2008 company aku.. akulah org yang paling sebok dalam company bila ade audit, even though aku just Deputy QMR jerk, so far responsibility semua pada aku sbb QMR aku sebok dengan kerja2 project site dia... At the same time plak, malam isnin tu aku kne present last Speech Project 10 aku untuk complete kan CC Manual dan nak kejar target Kelab untuk dapat 10 goals... Kelab pe?? nanti aku post entri lain..panjang lebar aku boleh share award yang aku dapat skali... Walaupun masa aku agak terhad, tapi Alhamdulillah aku dpt delivered speech tu dengan baek.. dan terbaeeklah wookk!! sbb ade improvement.. sume satisfied dengan speech aku...

Next day, Selasa iaitu semalam dan harini,... aku sebok dengan Real Surveillance Audit ISO9001:2008..masa yang ditunggu2 telah tiba setelah 2 bulan aku chased semua orang utk complete kan masing2 nye records... Akhirnya, tenghari tadi sampai ke ending which is 1 pengalaman dan kejayaan buat aku dan juga Team Audit aku kerana berjaya dengan result ZERO Non-Conformance (NC)..woohoo~ MD pun saya 'You have done a GOOD JOB!'... giler arghh... next week akan celebrate kejayaan ne...

Sebab tulah sekarang baru masanya untuk aku bukak dan post entri latest dari aku mohon maaf sebab xdapat update blog atas sebab yang xdapat dielakkan.. Boss aku plak a.k.a QMR aku dah bg GREEN light suh aku relax je dlu xyah wat keje sangat... huhuhu .. ape lagi...!!
Update Cik lassie Rose aku ne ler...hehehe manyak nak citer tapi rasa cam xsempatla,.. t aku share cter2 happening yang dah jadi dalam a few days yang lepas yer... and diiringi dengan GOOD NEWS! start petang sok, semua Top management company aku g travel ke Sabah, jadi adelah masa FULL nak update dan join GA yang ade kalo berkesempatan..heheheh..
So, buat sekarang saya kne Adios Amigos dulu yerk.. mau kemas2 file2 dalam Conference Room yang tak berkemas lagi tu,...heeheh Bubye! :)

3 comments:

Bro ahmad said...

banyak kerja dan aktiviti terpaksa la tingalkan dunia blog sebentar...jemu juga asyik ngadap lappy je...:)

anismelon said...

hamboi..mmg betul betul bz nie..tak pe tak pe..mudah2an leh ganti bos t..hehehe..

Lavender Lassie Roses said...

huhuhu ~ ganti boss??? pehh kalo lah semudah itu~ hahahha