June 24, 2011

"SEGMEN : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London"

~ www.adybudika.com ~

Erm... blog kat atas ne owned by 'Ady'.. Ady ade wat segmen yang mana dia nak kasi ole-ole dari LONDON..!! hahaha ~ wat suspen je kan.. aku nak gak masuk.. Macam dia ada mentioned dalam segmen tu, ilham nak wat giveaway ne datang di sebabkan blog feberet aku iaitu Blog Abg Ben ler ~ hehehehe..dalam tu jugak 'kita' ditugaskan untu buat simple entri camne buleh jumpa blog adibudika.com ne... Nak tau lebih lanjut, silalh klik SINI...

* Kerana ilhamnye datang dari SIFU saya.. (Abg Ben Ashaari) maka dengan sejujurnya aku nak bagitau yang aku tau pasal blog adybudika ne pun dari Segmen Abg Ben jugakk, iaitu:
'SEGMEN-PERANG BLOGGER'

Sekian terima kasih,...ngeheheh ~ :)

3 comments:

アヌム ちゃん said...

gudlak ye...

anismelon said...

join yup..gud luck..lame tak hupdate entry..g mne..bz erk..hehe..

Nadya O'Conner said...

nad promot blog awak di sini ::
Miss Nadya Promot Blog Part 6