June 22, 2011

Cabaran 30 Hari: Day 6 (22 Jun 2011)

"3 Perangai Burok Anda..."

Ngehehe ~ tugasan harini masih belum buat..dok sebok ngan segmen Abg Ben walaupun aku di opis ne..wakakaka ~ Arini aku kene senaraikan 3 perangai burok aku... Ayaarrkk!! Kantoila.. Hahahah.. So, korang.. inilah antara 3 perangai burok aku.. (yang aku rasa burokla kan.. :P)

1) Aku ne memang banyak cakap... tapi bukan dengan semua orang.. cuma mereka yang kenal aku jer aku berani banyak cakap... hahaha Sebab aku suka share hal2 ape yang penah jadi dalam hidup aku..huhuhu.. Tapi so far, ramai yang dengar aku bercakap diorang suke.. sebab selalunye bab lawakla.. hahahah...Kalo ada award agak2 aku boleh menang x macam kat bawah ne..hehehe

2) Aku ne memang minah yang agak kelam kabut sket... Especially bila dapat task last minutes, ade mende yang kne buat nak URGENT!! siaplah, akula paling kelam kabut... Lagi 1 masa de event~ bila aku yang jadi project manager/exco dalam event tu, waahh..akulah paling kelam kabut sebab nak make sure semuanya perfect.. hahaha.. so far, hasil drp kelam kabut tu selalunya memberangsangkan..hehehehe ~


3) Aku ne,..bukanla ala2 jenis aweks2 yang lemah lembut..suara amat2 sopan..phewiitt~ hahaha.. kalo nak tau.. aku selalu kne komplen ngan abah ngan mak sebab cakap xreti pelan2..aku ne cakap suaranya kuat.. xreti nak slow macamana dah.. slow sangat jadi bisik plak... ahahaha.. jadi yang dah kenal aku, diorang pun dah paham aku macamana.. So, accept me as who I am.. :)
*Tu saje untuk masa ne..malam ne aku de kelas mandarin.. So, kalo sempat aku update pape yang patut yer...
Adios kawan2!! :)

7 comments:

NasZ said...

salam kenal..

dah follow awak..

jemput ke blog saya ye?


MOHD NASER.com

blasahje said...

hai...salam perkenalan. sama la kita. terutama bab volumee suara tu. memang tak leh nak buat pe. orang asyik komplain je. tapi tu dulu. sekarang diorang dah tau. sebut je nama kita, diorang akan cakap..wah, si polan yang suara kuat tu ek?...he3...bunyi macam kita ni popular sangat la plak...ceh..

anismelon said...

hehe..kite same la cik lavender..anis pon suke cakap tp bukan dgn semua org..org yg kenal je tau anis cene..yg xkenal akn cakap anis sombong..

bile cakap sokmo na cite sal kisah anis..heheh..tp versi lawak..t kite berduet erk raja lawak taun dpn..kalo ade lg..kikiki..:p

misscha said...

salam singgah,

misscha follow blog u...jom singgah blog misscha....

http://misscha-cecite.blogspot.com/

p/s: x kenal maka x chenta

eqbalzack said...

salam...
hadiah GA BALI abg eq dah pos semalam (22/6/2011). insyaAllah esok/next week akan sampai...OK

nurazlin mohamad said...

jom meriahkan giveaway yg alin buat.

http://sangselembai.blogspot.com/2011/06/siapa-bertuah-dapat-baju-hari-raya-dari.html

saiazuan said...

dtg singgah sini.. huhu perangai2 buruk tu la yg menceriakan keadaan suram :D


check out my new header, on #Transformers3 mood~
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html :D