June 18, 2011

BALI: a simple giveaway for fabulous followers...

Bali.....
Salah satu tempat pelancongan yang amat2 cantik untuk dikunjungi.... Even though kawan2 aku sendiri dah ramai yang ke sana untuk bercuti... Teringin juga nak ke sana... Insyaallah kalau panjang umur, ade rezki dan diizinkan Tuhan sampailah aku ke sana..

Actually, motif sebenar aku citer pasal Bali ne adalah disebabkan seorang blogger (aku baru jadi followernya) yang dengan baik hati ingin memberikan simple giveaway (walaupun simple bg aku amat berharga) kepada followersnya atas ucapan terima kasih sebab meng'follow' beliau... kalau nak tengok & follow atau join skali klik sini...
Nak tau ape giveawaynye???

Taddaaa!!
Exclusive key chains from Bali...

Cantek kan..kan..?? Saya tertarik nak join contest ne sebab key chain tu cantek sangat... Tambahan plak saya ne suke kumpul key chain yang kawan2 bawak balik dr mane2 je as souvenir.. Key Chain Bali dari blogger ne plak ckup menggoda hati saya..huhuhu :)

Jadi Semoga Berjaya kepada Saya! ngehehehe ~

1 comment:

zarazueyin said...

tahniah ye..
anda menang ;)