June 22, 2011

AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU


Again,...untuk kali ke3 join segmen daripada Abg Ben... untuk tolong diri sendiri dan kawan2..
sila klik SINI atas ne utk maklumat lanjut yer.. Jengah blog Abg ben skali.. :)... ngheheeh ~

65 comments:

Hafizzi Aziz said...

dtg mempromotekan diri.

http://www.fizgraphic.com/

Lavender Lassie Roses said...

Hehehe... promote2 jangan xpromote...sudah singgah blog kamoo & meng follow.. :)

Ly_Tulip said...

BW, sini... Lalalal

http://lytulip.blogspot.com

*Peace :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

zaty singgah sini ...=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

aku-amin said...

singgah sini

http://aku-amin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku-ben-ashaari.html

Alya Esprézzo said...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

Mrs.Yie said...

http://www.rafinamimi.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nadzirah K. said...

woot2..
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nuRuL said...

hi..
am here..
:))

http://nadznur.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

misscha said...

Olla,

singgah dr segmen mr ben : meh terjah list blog.....

http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

normala_ali said...

singgah sini.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

pRiNCe said...

"datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

'CikMimiEy' said...

okei , datang sini

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

aienhashimm said...

hyeHYE ..
nakk selitt sikittt .

http://ahmooyymunchett.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

:D

Lulu Caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Alisya said...

Dtg dr segmen APKPA

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sukma Bintara said...

http://sukmabintara.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

singgah sini =)

Nadya O'Conner said...

no 41 singgah..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

teynteyn the doll said...

teynteyn datang hehehe

http://teynteyndoll.blogspot.com/

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

jenguk kwn baru..

http://nusha1706.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

syud@_ramli said...

http://inibukansuperman.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

haha said...

hye :)

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yuyue said...

singgah cini dari blog abang ben..jom same2 promote..ehehe :)

http://www.pwencessyuyue.co.cc/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

bersama kak Es said...

jom promot promot
http://esmeda.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sunah Sakura said...

Datang sini nak promosi2...

http://www.sunahsukasakura.com/2011/06/wordless-wednesday-8-aku-promosi-kau.html

Muhamad Syafiq said...

dari segmen APKPA..


http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

not irene said...

Salam

endurance betul....

saya tinggalkan url jemput jenguk saya

http://memyselfandnotirene.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PiekaSahaja said...

http://sahajaitupieka.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

~HanAlia said...

singgah2 huhu


http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Shehan Ismail said...

Hi..Mommy datang kaco2.. ;p http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html Ur blog dh disenaraiputihkan dalam entry baru Mommy nt.. Heeeee…

fara said...

Singgah :)

http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

アヌム ちゃん said...

singgah2~
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

aku_NAPiE said...

thanks komen sy...

singgah blog santai ni:

http://ohnapie.blogspot.com

saiazuan said...

terjah sini n promote :D

http://eleventx.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PinKy MoMMa said...

pinky momma promote kamu ye ;)

http://www.pinkymomma.com

hope sudila promote pinky balik..tQ

Jahidih Saili said...

jenguk sini:)

http://jahidihsaili.blogspot.com

ct-kama said...

jom kita pakat promote..

http://ct-kama.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

~syue~ said...

http://syuesyada.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Bro ahmad said...

promosi blog ni

http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

said...

Singgah sini..

http://nurulain1011.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

amiena said...

saya singgah cni

http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Zinnirah Humaira said...

Singgah :D
http://alfredshin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

aku dan segalanya said...

http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

♥ PeLanGie ♥ said...

singgah sini

http://cahayapelangie.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

niena shopping2u said...

baru sempat.. bz ngan keja sikit

http://www.my-shopping2u.com/

genkconer said...

Genk datang sini…promo anda n follow juga
Ini link genk
http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html

jom join segmen genk lak

http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/segmen-makan-angin-bersama-genkcorner.html

(bloglist)

Lavender Lassie Roses said...

Maaceeh2 sesape yg post url drp Abg Ben tuyerkk..mane sempat saya terjah balik..kalo xsempat t akan disinggah & follow he.. i'm sorry! ngeheheh ~

Golden Rose said...

terjah dari APKPA...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Carl id said...

saya singgah sana sini...sebab saya tgok ramai btul orang jln2 petang ni

missunguviolet said...

terjah sini (:
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mumui said...

hi.. singgah sini....
jom ke blog saya pulak... =)

Cda CdOot said...

Terjah !!!

http://gadislollipops.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

fyna said...

fyna singgah sini.
dari segmen abg ben.

http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Rai said...

salam promosi,

Segmen Promosi

Elih Japahar said...

Tak dapat join tapi datang sini terjah jugak...salam perkenalan :)

mama shifa said...

mama singgah gak walau dah terlambat

http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nanti singgahlah balik yer
ada kupon pizza dan mcd tau

SiBudakKurus said...

i'm here
http://kay-akam.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nana riduwan said...

maaf nana lambat..jom saling memPROMOTE.. :)

http://nanacyunkdye.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mr iZzo (^^,) said...

datang jugak walaupun terlewat..huhu

http://themrizzo.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

MyLara Sarah Cullen said...

saya singgah blog kamu walaupun dah terlambat!!!

http://mysarah4.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

saya follow kamu ^_^

Alia Natasha said...

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html


alia datang juga walalupun tempoh lawatan sudah tamat T__T soorry , tadi tak online pegi lain . huhu

genkconer said...

genk tag anda kat entri ini

http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/5-blog-genk-promote.html

Dayana AZ said...

http://www.herstoriie.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Farid Ahmad™ said...

Salam kenal. Jemput singgah blog ciput saya :)

http://rilek-sat.blogspot.com/