October 19, 2011

LUNCH: Soto+Cendol Pulut! Sape nak???

Bbuuurrppp! Alhamdulillah..kenyang sudah...
korang lunch ape arini?? Dari sebelum rehat tadik hati kuat nak makan sup memandangkan setelah hampir 3 minggu aku tak menjamah nasi..huhuhu.. jadi nak kongsi ngan semua lunch kiter arini... Arini kite lunch kat Cendol House yang agak popular juge bagi warga JB..
Selalu gak orang tanya, ..
"kat mane Cendol House ne ek??"...
Dan kebiasaannya orang akan jawab, ..
"Alaa.. yang dekat dengan umah Juliana Banos tu.."
errr..korang kenalkan sape Juliana Banos tu?? hehehe.. ne ha..dia... penyanyi wanita satu masa dulu yang telah berkahwin dengan anak kepada owner Mutiara Motor yang famous amous kat JB ne...


Tapi kite bukan nak citer pasal Hamba Allah ne... hanya selingan jerk! ne ha..nak kabo kan yang arini saya lunch ini di Cendol House itu....

Mee Hoon Soto
dan...

Cendol Pulut Special!! :)

~Alhamdulillah, atas rezki Allah arini.. ~

4 comments:

azam said...

uih...byknye makan

Lavender Lassie Roses said...

mane de manyak..soto + cendol je..tu pun cendol xabes..huhuhu

Asyikin said...

sedapnya mihun soto tu!

Lavender Lassie Roses said...

Syikin..tau xpe... abes kuah sup tu dihirupnye..nyumm..nyumm.. ngehehe ~ :)