October 28, 2011

Jumaat & Purplish Day!


Huhu... Arini ari Jumaat..
Xde pape yang special pun... just nak share yang arini sedikit bersemangat.. Mane datangkah semangat itu?? Entah ek! tetiba je.. Mungkin sebab ari baek kot.. Di tambahkan lagi arini aku pakai 1 set purple... So, i accept it as a 'Purplish day'! Woohoo...
Mungkin ader aura kot purple kaler ne.. sebab 2, 3 ari lepas aku a bit down, dengan mood yang ntah pape..keje pun cam malas giler nak buat.. kosentrasi semua di tahap yang paling bawah, lagi bawah dr dasar lautan..ekeke.. I think so lah kan.. Purple kaler membuatkan aku 'something'..huhu

Arini aku pakai Baju kurung songket purple + tudung pun purple.. Melangkah ke opis dengan senyuman padahal xde berita atau kejadian papepun yang membuatkan aku happy... huahauhu.. kalo camni gayanya nak kne cari manyak2 kaler purple neh supaya bersemangat selalo.. huhuhu
So,..aku nak try tersenyum dan maintain dengan mood ne sampai balik t.. harap2 xdelah yang spoilt kan mood aku ne kan.. huhu.
Ok guys!

~ Adios ~

5 comments:

azam said...

nice....i like purple...

Lavender Lassie Roses said...

hehehe..~ :)

ishmahbihabie said...

rasanya ingat lagi baju purple amni ni hihi

anismelon said...

pink..pink..hidup pink..hehe..

Lavender Lassie Roses said...

biha: ya, iyalah..i selalu pakai kat opis dlu...masih muat lagi yer...huhuh
Anis: iye..iye...hidup anis dengan PINK!! yeayy!! huhu