October 25, 2011

CCTV dalam Toilet??

Selamat Pagi!
Adess.. Pepagi ne mase on the way ke ofis tertarik plak dengan topik Hot Chat dekat Radio Hotfm tu.. Katanya 'Kalau boleh pasang CCTV, agak2 kat mane korang nak letak?'..
Woohoo.. macam2 tempat aku aku dengor diorang nak letak CCTV ne. Ade yang nak letak kat bumbungla, depan pintu masjidla, dan paling syok ade yang nak letak dekat dalam kete sebab nak pantau aksi laki kot2 ade yang curang buat certain thing dalam kete ngan pempuan yang dibawak.. aduhai! sampai cam tu skali ko? manekah tahap kepercayaan kamoo wahai isteri-isteri sekalian..huhuhu.. apepun, it's up to them sbb diorang nye CCTV suke ati diorang la nak letak kat mane kan...

Si Abg Ucop Wilcha plak suggest nak letak dekat dalam toilet!! Adess.. patutkah?? katanya sebab nak pantau orang2 yang selalu 'membuang' bersepah-sepah.. Eeeiiyuuu~ hahaha.. apelah diorang tu, pandai buang, pandailah bersihkan.. patut ker korang..ishh..ishh...

Aku pun nak gak pasang CCTV kalo dibagi peluang.. nak kate umah aku beso sangat idok ler pown! tapikan..nak jugak pasang CCTV sebabnye, selipar kat depan umah aku selalu benor ilangnye.. kalo yang lawo2 satu hal la kan, ini masalahnye selipar jepun yang dah agak nazak pun diorang nak hamek gak... adeess... kesian diorang, sbb xde selipar kot kan..kan.. Bila survey2, tau plak sape yang hamek... Korang tau sape?? Tu ha,..budak2 kecik yang xla kecik sangat yang duduk dekat atas umah aku tu (maklumler umah sarang burung..hohoho).. Aduhai, menjadi hobi diorang kot dok mengumpul jenis-jenis selipor yang terpakai.. nak buat lagu mano kan..jawabnye kasut semua letak dalam umah.. hahaha.. kesian..kesian...

~ adios ~

2 comments:

azam said...

kat toilet orang buat macam². tak wajar tapi....susah nak mendidik orang ni kan?

anismelon said...

bahayes nie cctv lam toilet..tak pasal pasal tergadai maruah..