November 10, 2011

Cik Belog! I Miss You...

Waaa....
Rindoonyer same kamoo....
Cik Belog aku... rasa cam lame giler tak hupdate..
Ape mau buat..?
Alasan jer berderet..

~ Sebok ~
~ Blogspot kat opis kne BLOCK! ~
~ Not in the good mood ~
~ Tak berkesempatan nak ngadap lappy/pc ~
~ bla..bla...bla.. dan bla...bla... ~

Cett!! manyak je kan alasan nyer... kekadang tu dalam otak berderet je idea nak menaip.. tp tiap kali tu juge ade jela yang mengspoilt kannye... Contohnye cam kat opis...sedang dok sebok2 tu terpk something, xpun terbaca something..nak je aku share kat blog neh..tapi, bila dah berkobar2 semangat, blogspot plak kne BLOCK! Macam haahaampeh gak kan..jadik terbantut la hasrat aku tu.. bila balik umahnye sure aku dah lupe, mood pun secara tak sengaja dah berubah kan... So, camne???

Kekadang tu bila dah bukak lappy kalo kat umah,.. ade je kje nak kne buat... xpun bila xde kje nak buat..aku pi blog walking blog owang lain, bace sharing org laen...at last, blog aku x hupdate sebab dah manyak citer orang laen dalam pale.. Ape kess???
Aduhai,..
pagi ne rasa nak hupdate.. seb baek xkne BLOCK!... mane sempat aku hupdate..mane x aku simpan jela... Kalo ikutkan dalm draft aku dah manyak dah... kekdang dah berjela2 tulis bila nak publish boleh tak kne BLOCK!... hangen la aku..jadi duduk jela dalam Draft tu kan buat pekasam..huhuhu.. aduhai~ Camno nak buek neh???

2 comments:

azam said...

:) takpe....

sabar jelah kan...hehehe

Lavender Lassie Roses said...

hehehe.. Dah alme x hupdate belog neh..dah lame juge xnampak komen cik Azam kiter..huhuh :)