November 11, 2011

Cun kan Separuh BOGEL??

Ape pendapat korang tentang gambar bawah ne????

***

Yang lelaki sure tergiur nye lah... Sure nganga nye la!!
Berani siot aweks ne pakai dress cenggini.. aduhai...
Aku pon geleng pale bila nengok wall photo yang di post kan kat FB salah sorang friend dr FB.. Dengan tanggapan bukan orang kita lakan.. (Islam!)
Tapi sayangnye,....
''Astaghfirullahalazim!"
1 perkataan je kuar bila aku dapat tau sapekah gerangan empunya diri yang berani mati pakai dress yang memang BERANI MATI abess cenggitu...
Nak tau sape???
Maleh aku nak citer...
Aku pun membaca jer...
So, nak tau sape..
Korang tengoklah gambar seterusnya ne empunya diri sape...
Kat bawah nun bolehler nengok sumber nye dr mane maka baca lah korang dengan jelas dan nyata yerk!

****

****

~ teeeettttttt ~


Cun Siot aweks ne.. kan..kan...kan... :P

5 comments:

Anonymous said...

Ni bkn owg islam klu pkai mcm ni...... Agak2 la....... Ntah la ape nk jd ngan owg mcm ni....... Kite doakan agar dia cepat sedar diri........

illafira said...

kalau bikini pun dia sanggup pakai.. setakat baju ni x de hal bg dia

Lavender Lassie Roses said...

tu la kan.... memula neok gambar tu kot2 obersi la kan nye org ker... xpun bukan orang 'kita'..skali bila tau..aduhai! tepok dahi ler~ mengucap der...

azam said...

cantik bagi dia.....
terbakar nanti camne??

Lavender Lassie Roses said...

tau xpe kan Cik Azam.. as kaum Hawa.. maloo nye sayerrrr!! :(