November 14, 2011

Korang Teror ke Menaip??

Haa... Ne la rupenye kalo udah bosan!
Kepada korang yang suka berblogging tu... sure pantas je bab menaip kat keyboard tu kan... Ape kata korang join 10Fast Finger Challenge ne.. kat situ korang boleh tengoklah,.. kepantasan korang menaip dengan betul pada kadar masa yang telah ditetapkan... Al-maklumlah,..kita ne manusia..kengkadang tu masa idea penuh kat kepala otak tu laju je menaip..lepas tu terus publish post!... padahal error perkataan manyak plak tanpa disengajakan..huhuh.. jadi, bagi meng'improve'kan korangnye skill menaip dengan pantas dan tepat.. ape kata korang sahut cabaran neh kan... tryla sendiri....
So far,.. setakat ne aku mampu dapat yang kat bawah ne je ranking aku..hohoho.. Oklah kan....
"you achieved position 17399 of 42870 on the ranking list (last 24 hours)"
Perrghh!! Bangga siot!.. hahahha

Result Aku!

Typing Test Score

WPM

42

Keystrokes

222

Correct words

41

Wrong words

2

You reached 210 Points so you achieved position 17399 of 42870 on the ranking list (last 24 hours)


Visit the Typing Test and try!

4 comments:

cx's said...

congrats :) btw cx da try td.

63 WPM.
correct 61.
wrong 3.

reached : 317 points.
achievement position : 7551 of 45882.

hehehehe :p

Lavender Lassie Roses said...

cett...~ cx's memang dah teror pun.. xbuat pun dah tau..hohohoo ! :)

cx's said...

tk buat pon da tau? cmne tu? ;p

Lavender Lassie Roses said...

hahahaha ~ sbb cx's rajin update blog ler...huhuhu :P