March 24, 2011

~ Pinky day ~

....there's nothing to say,.. cuma arini aku memakai baju kurung kaler pink + tdung pink.. heheh... sebenarnya baju ne udah berusia hampir 6 tahun rasanya.. aku beli masa duet first PTPTN aku + baju raya first time bersama ex aku.. ermm.. lamakan?? masih muat lagi tp agak tight sket kat part2 tertentu..haahaha.. nampak gayanya usaha aku belum berhasil..wakakak ~ xdepepun nak citer panjang pasal baju aku ne...

Cuma arini aku mau amek masa utk blog aku ne..keje aku udah berkurangan, memandangkan arini aku memang tak ke site..kalo udah ke site jangan haraplah aku nak ngadap komputer time2 gini..mau aku tengah menconteng dinding yang ade defects sambil kepenatan.. huahuahua... sekarang ini situasi aku adalah, memeluk bantal pinky aku sambil menaip di blog ne... huhuhu ~ hangen untuk bekerja arini amat berkurangan..kenapakah??? aku pun xtau.. mungkin udah penat keje kat luar kot.. aku mau jalan2 jengah blog2 orang arini..sambil sharekan ape2 artikel yang aku jumpa....

Ermm..cakap pasal artikel, adoyai,...next monday aku kne complete kan Project 7 aku.. 'Research Your Topic'.. huhuhu..sampai skang ne aku masih belum jumpa topic ape yg aku nak wat utk present speech project 7 ne... aduhai.. apelah agaknye topic aku nak wat ne.... bluuurrr ~

1 comment:

amny.. said...

pink????yaww..i loike it..xD